Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ολοένα αυξανόμενη κατά θεαματικό τρόπο βαίνει η κίνηση στο νησί της Αντιπάρου όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία των Λιμενικών Αρχών τα οποία καταγράφουν τις «εισροές» επισκεπτών στο μικρό νησί από τη γειτονική Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το πρόγραμμα DiscoverEU–EE - Τα εισιτήρια ισχύουν για έναν μήνα κατ 'ανώτατο όριο για την περίοδο από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σειρά «Insider’s Guide to Riga» του Οργανισμού Τουρισμού της Ρήγα είναι ο μεγάλος νικητής του Grand Prix στην 10η έκδοση του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ¨ΝΑΪΑΣ" σας προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση, τη Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της μαρίνας στη Νάουσα με θέματα:

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενας διαρρήκτης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να γλιτώσει τη σύλληψη. Οχι όμως από αστυνομικούς, αλλά από… αγριογούρουνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 37ος αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία καθώς χιλιάδες δομείς έτρεξαν με κέφι την διαδρομή που είχε κάνει πριν 2.500 χρόνια ο Φειδιππίδης. Ωστόσο σημειώθηκαν και προβλήματα υγείας σε κάποιους από τους δρομείς από την καταπόνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η NASA δεν ασχολείται μόνο με το διάστημα και πυραύλους, αλλά και με πιο «ταπεινά» πράγματα όπως τα αεροπλάνα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο διάσημος Ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ, που συνελήφθη χθες, Σάββατο, από τη ρωσική αστυνομία, η οποία τον είχε βγάλει από έναν ποταμό ενώ είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δύο γυναικεία χέρια, ομολόγησε σήμερα ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένη είναι η συμμετοχή στις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές, που διεξάγονται σήμερα στην Ισπανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos