Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Το Athens Fashion Film Festival το πρωτοποριακό φεστιβάλ που συνδυάζει μόδα και κινηματογράφο επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,755 δις ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το δεκάμηνο Ιανουάριος - Οκτώβριος 2019 έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 2,314 δις ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σκόρερ τους Μάνταλο και Γαλανόπουλο και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ομάδα πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της και χειροκροτήθηκε

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεταναστευτικό είναι ζήτημα που καίει την κυβέρνηση και η διαχείριση του αποτελεί προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 17/11/2019 και ώρα 19:30 μ.μ. Απολογιστική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εισηγητής της κυβερνητικής πλειοψηφίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τίτλο, «Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας, Εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και Στήριξη των ΑΠΕ», είναι ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις των επικουρικών γιατρών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ τα τελευταία λεπτά σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ντάνκαν της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos