Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ιδρύματα, εταιρείες, φορείς και σωματεία, υιοθέτησαν δρόμους και πλατείες της Αθήνας κατόπιν πρόσκλησης του Κώστα Μπακογιάννη για να προσφέρουν τον πιο ευφάνταστο φωτισμό ενόψει των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα Τρίκαλα μύρισαν… Χριστούγεννα και επίσημα, αφού φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, που κατέχει και ένα… ρεκόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία Γηρυόνης "σφυροκοπά" την χώρα και δυστυχώς στην Ρόδο γράφτηκε μια τραγωδία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θεατρική ομάδα “ΕυΦΟΡΙΑ” του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης αποφάσισε να πάρει το πλοίο, να διασχίσει το Αιγαίο και να φτάσει στην πόλη του μυθικού βασιλιά από τον οποίο πήρε το όνομά του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει στις 30 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δράσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του Δ. Φιλιππότη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού απέτισε φόρο τιμής στον μεγάλο Μακεδόνα ηγέτη και πολιτικό Κωνσταντίνο Καραμανλή στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του στην πόλη της Ξάνθης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε η αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από πρόωρες εκλογές, ενώ 179 είπαν «ναι» στον περιορισμό της βουλευτικής ασυλίας - H kατάργηση της σύντομης παραγραφής των υπουργικών αδικημάτων έλαβε 274 ψήφους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άτυχη 29χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειου»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» χτύπησε και το νησί της Πάρου που βίωσε στιγμές έντονων καιρικών φαινομένων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos