Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι απαραίτητες προεργασίες για την έναρξη των έργων επισκευής – υποστύλωσης στο Αλιευτικό Καταφύγιο Καλελές κοντά το λιμάνι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη πεζοπορία για τη διδακτική χρονιά 2019-2020 θα πραγματοποιήσει το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας την Κυριακή 1/12/19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απλά λόγια η υπερκόπωση είναι το συναίσθημα του να νιώθει κάποιος συνεχώς κουρασμένος. Διαφοροποιείται από το αίσθημα της νύστας ή της υπνηλίας ή το ψυχολογικό αίσθημα της απάθειας αν και αυτά τα συμπτώματα μπορεί να συνοδεύουν την υπερκόπωση. Άλλοι όροι για να περιγραφεί η υπερκόπωση είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την Stand up comedy παράσταση «Έλληνας; Τα θερμά μου συγχαρητήρια» στον Πολυχώρο "Αλαία"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στους 31 ανέρχονται οι νεκροί από τον χθεσινό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αλβανία, εκ των οποίων οι 11 στην κωμόπολη της Θουμάνα κοντά στο Δυρράχιο, η οποία δέχτηκε και τις μεγαλύτερες καταστροφές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 19:56

Stand up theatrical nights στον «Πολυχώρο Αυλαία»

Ο ανακαινισμένος «Πολυχώρος Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, την ενότητα «Stand up theatrical nights».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δίπλα στο πτώμα του νεαρού, σύμφωνα με πληροφορίες άνδρα, βρέθηκε και ένα μπιτόνι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την επέλαση του «Γηρυόνη» στην Πάρο ήρθε η νηνεμία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν ακόμα προϋπολογισμό που ενσωματώνει όλες τις αντιδραστικές και αντιλαϊκές πολιτικές για να κερδοφορούν οι λίγοι και να πληρώνει τις καταστροφικές συνέπειες ο λαός και οι νησιώτες, καταψήφισαν οι σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Π.Σ. Μεταξύ άλλων ανέφεραν:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι για ακόμη μια φορά, υποψήφια για τα βραβεία BRAVO 2019 που αφορούν στις καλές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης στους τομείς της Γαστρονομίας του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος και της Κοινωνίας και υλοποιούνται από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεις και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos