Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 23:06

Ερχονται 1.000 προσλήψεις στο Λιμενικό

Οι αυξημένες προσφυγικές ροές στο Αιγαίο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για προσλήψεις και επιπλέον προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, με στόχο να ενισχυθούν κυρίως οι υπηρεσίες του ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

…Δεν της είχε απομείνει ανάσα. Δύο τρομαγμένα πουλιά τα πυρετικά της μάτια έψαχναν γωνιά για να κουρνιάσουν την ύπαρξή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετισμός στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο – Σεμινάριο Ξεναγών, που διεξάγεται στη Ρόδο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έως τις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πότε ακριβώς θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης Κοινωνικού Μερίσματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράστης είναι ένας 46χρονος ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση.
Δράστης είναι ένας 46χρονος ημεδαπός, οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προχθές (6 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, όπου ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε νεκρό τον 43χρονο, μέσα στο όχημα του και διέφυγε από το σημείο.

Την 7 Νοεμβρίου 2019 απογευματινές ώρες από συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δηλώθηκε εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων.

Στο πλαίσιο εξέλιξης της αστυνομικής έρευνας προσήχθη χθες βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 46χρονος και εξεταζόμενος, κατά την προανακριτική διαδικασία σήμερα πρωινές ώρες περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
• -2- κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής
• πτυσσόμενη ράβδος (γκλόπ)
• -2- αστεράκια (τύπου νίτζα)
• τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
• ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ’ αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστά
• -43- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που άνηκαν στον 43χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καλοδεχούμενη η κριτική στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε όμως την ψυχραιμία του, όταν καταρρίφθηκαν τα fake news που διακινεί τόσο για τις Κυκλάδες, όσο και για την υπόλοιπη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλέποντας το πέτρινο κτήριο που βρίσκεται μπροστά στο γηπεδάκι μπάσκετ στο κέντρο της Νάουσας, απέναντι από την παιδική χαρά, έχεις την εικόνα της εγκατάλειψης και αδιαφορίας των αρμοδίων…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Διονυσίου κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 20:46

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Κώστου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση στο κατάστημα της Κοινότητας Κώστου ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ (Αύγουστος 2019) και του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» (Οκτώβριος 2019), ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos