Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Φενέρμπαχτσε στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε ματς για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ισχυρό ρεύμα αέρα που στη γλώσσα της μετεωρολόγιας ονομάζεται «αεροχείμαρρος», αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 11 ως 11,4 μονάδες η «ψαλίδα»  - Συντηρεί τα υψηλότερα ποσοστά το ΚΙΝΑΛ - Σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας η πανδημία , έπεται η ακρίβεια -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεύτερη μέσα σε δύο χρόνια τιμητική βράβευση της του psts.gr και μέσω αυτής, δεύτερη σπουδαία διάκριση για το νησί της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Εδώ και περίπου 30 χρόνια, η χρήση του μπλε κάδου αποτελεί επιλογή για κάθε έναν από εμάς ώστε να συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της Attica Group “ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” και με στόχο την περαιτέρω συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, ολοκληρώθηκε η 1η από μία σειρά δράσεων που θα ακολουθήσουν για την απορρύπανση των βυθών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής των νησιών μας σε συνεργασία με την Aegean Rebreath.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία θα τεθεί σήμερα η πλατφόρμα για τα μονοκλωνικά αντισώματα, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν για προπόνηση προετοιμασίας το Σάββατο 4-12 στην Ερμούπολη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηαναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έκανε έκκληση στους πολίτες να πηγαίνουν αμέσως στον γιατρό όταν εντοπίζουν συμπτώματα κορονοϊού, τονίζοντας πως στη Βόρεια Ελλάδα οι ασθενείς αργούν να το κάνουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό επιτήρηση το μεταλλαγμένο στέλεχος που ταυτοποιήθηκε στη Νότια Αφρική – Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 10 μολύνσεις – Φόβοι ότι το στέλεχος που ενσωματώνει 32 μεταλλάξεις μπορεί να διαφύγει της ανοσίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos