Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

To «έμφραγμα» στη Διώρυγα του Σουέζ συνεχίζεται για πέμπτη μέρα μετά την προσάραξη του φορτηγού πλοίου Evergiven, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνει ένας από τους σημαντικότερους διαύλους θαλάσσιου εμπορίου του πλανήτη, αφού η ίδια διώρυγα είχε ξανακλείσει κι άλλες φορές – και μία μάλιστα έβγαλε κερδισμένο τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την νέα παράταση της αεροπορικής οδηγίας για τις πτήσεις εσωτερικού έως τις 5/4/21 ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν από το ΚΟΜΥ – ΕΟΔΥ στην Παροικία Πάρου  169 apid test για τη διάγνωση της νόσου Covid – 19.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν βρέθηκε κανένα δείγμα θετικό στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Αττική ακολουθούν οι Θεσσαλονίκη που καταγράφηκαν νέες 358 μολύνσεις και η Αχαΐα με 152 νέες μολύνσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.133, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Βόρεια πλευρά της πόλης. Δύο άτομα (μητέρα και γιος) έφυγαν μόνοι τους από το Νοσοκομείο Λαμίας ενώ νωρίτερα είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς συστολή, χωρίς καμία επιφύλαξη, για ακόμη μια φορά, ανακριβή δημοσιεύματα κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αδριατική θάλασσα, σύμφωνα με τις καταγραφές του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-03-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 20χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos