Πάρος: Δεν έχουν τέλος οι ανακρίβειες που διακινούνται στο διαδίκτυο σχετικά με προσαγωγή 15χρονου…

27 Μαρτίου 2021 16:31

Χωρίς συστολή, χωρίς καμία επιφύλαξη, για ακόμη μια φορά, ανακριβή δημοσιεύματα κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Αυτή τη φορά τα αναληθή δημοσιεύματα αφορούν στη σύλληψη 15χρονου από τις αστυνομικές αρχές της Πάρου για την παράβαση της μη αποστολής sms για μετακίνηση του νεαρού σε κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, πράγματι ένας 15χρονος προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου. Ο λόγος όμως δεν ήταν, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε στείλει μήνυμα για την μετακίνησή του και την αγορά αναψυκτικού όπως διακινείται, αλλά το γεγονός ότι οδηγούσε μηχανάκι χωρίς άδεια και δίπλωμα.

Το συμβάν συνέβη σε χωριό της Πάρου. Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 15χρονο που οδηγούσε μηχανάκι και διαπίστωσαν το πλημμέλημα της οδήγησης χωρίς άδεια και δίπλωμα που είναι αυτόφωρο. Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Η βασική παράβαση ήταν ωστόσο ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. και το μηχανάκι δεν είχε καν άδεια.
Στην παρούσα περίπτωση όμως, το διαστρεβλωμένο σενάριο διαδικτυακών δημοσιευμάτων περί της προσαγωγής του 15χρονου με αιτία τη μετακίνηση χωρίς sms, ήταν φαίνεται πιο «πρόσφορο» στην προσέλκυση κοινού, αν και βρίσκεται πολύ μακριά από την αλήθεια…
Να σημειώσουμε ότι ανακρίβειες είχαν δημοσιευθεί προ ημερών και στην υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην Πάρο.
Για την αποφυγή εύκολων συμπερασμάτων καλό θα είναι οι αναγνώστες – χρήστες του διαδικτύου να είναι προσεκτικοί αποφεύγοντας την πληροφόρησή τους από αναξιόπιστους διαύλους επικοινωνίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos