Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να πληρώνεται στους δικαιούχους το επίδομα ρεύματος - Τα στάδια της αίτησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έκρυψε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την Πάρο και το κοινό της ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας στην κάμερα του psts.gr, με αφορμή συναυλία που έδωσε στο DECK BAR RESTAURANT στη Νάουσα το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι 2, 26, 18, 23, 6 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, θα αλλάξουν πολύ σύντομα όλα για τους ντελιβεράδες, και οι αλλαγές στον ΚΟΚ για τα μηχανάκια των διανομέων θα είναι... ραγδαίες και σίγουρα θα είναι πιο ασφαλής για τους οδηγούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μοναδικός, αεικίνητος, με απίστευτη θετική ενέργεια, πάθος και ζωντάνια επί σκηνής, και ήταν ο εξαιρετικός Κωστής Μαραβέγιας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες κατά 10% ήταν οι τουριστικές εισροές τον Ιούνιο του 2022 στο νησί της Πάρου συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χρειαστούμε ελάχιστα. Φύλλο σφολιάτας, σοκολάτα και αμύγδαλα, ψήσιμο στο φούρνο, και τα ευωδιαστά ρολάκια σοκολάτας μας θα είναι έτοιμα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι κυρώσεις των Ευρωπαίων μετά την εισβολή στην Ουκρανία αποδείχθηκαν «σωσίβιο» για τον Πούτιν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ATTICAΑ.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας της στον Ελληνικό τουρισμό, ανακοινώνει την απόκτηση από τη θυγατρική Attica Blue Hospitality Μον/πη Α.Ε. («Attica Blue Hospitality»), του 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Tinos Beach που βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 6,5 εκατ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε σήμερα από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής επιχορήγηση για το Δήμο Κιμώλου ύψους 110.322,58€ για την «Εγκατάσταση ενεργειακά πράσινης μονάδας αφαλάτωσης στην Κίμωλο με καινοτόμο τεχνολογία επεξεργασίας της άλμης-BriZE» του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos