Πάρος: Μαγευτικός και ανεπανάληπτος Κωστής Μαραβέγιας στη συναυλία – party της Νάουσας! – «Έρχονται» νέα events στο DECK PAROS FESTIVAL…(Βίντεο)

12 Ιουλίου 2022 21:45

Ήταν μοναδικός, αεικίνητος, με απίστευτη θετική ενέργεια, πάθος και ζωντάνια επί σκηνής, και ήταν ο εξαιρετικός Κωστής Μαραβέγιας!

Η συναυλία του, στο κατάμεστο από κόσμο DECK BAR RESTAURANT στη Νάουσα το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου, κυριολεκτικά «τα έσπασε» καθώς έμοιαζε με ένα απίστευτης ζωντάνιας καλοκαιρινό party με φίλους, που τραγούδησαν και λικνίστηκαν στο μουσικό ρυθμό του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Με ακατάπαυστο κέφι, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε το καλύτερό του εαυτό και εισέπραξε τον ενθουσιασμό του κόσμου που δεν χόρταινε να τον ακούει και να μοιράζεται μαζί του μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Στη σκηνή ανέβηκε και ο γνωστός τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, ο οποίος στην 25χρονη πορεία του μας έχει χαρίσει τραγούδια έξυπνου στίχου και φρέσκιας μουσικής άποψης με το σπάνιο ταλέντο του.

Τα events, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, του DECK PAROS FESTIVAL θα συνεχιστούν, με ακόμη μαγευτικότερες καλοκαιρινές βραδιές!

{https://www.youtube.com/watch?v=IndfK75wPiQ}

deck maravegias 02

deck maravegias 03

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/441296507612328}

deck maravegias 04

deck maravegias 05

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/1018802255481965}

deck maravegias 06

deck maravegias 07

{https://www.instagram.com/tv/Cf4ot_EFtd9/?utm_source=ig_web_copy_link}

@parianostypos DECK PAROS FESTIVAL: Ανεπανάληπτος Κωστής Μαραβέγιας στην Νάουσα! #παρος ##paros #nisia #kyklades #summer #maravegiad ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos