Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Η πανσέληνος της 12ης Αυγούστου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου ήταν ξεχωριστή καθώς στο Αίθριο πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει να απολαμβάνει εδώ και καιρό όμορφες στιγμές διακοπών στην Πάρο, ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όμορφο και εντυπωσιακότατο κρουαζιερόπλοιο - mega yacht ονόματι «Le Bougainville» που οφείλει το όνομά του σε Γάλλο ναύαρχο και ανήκει στην εταιρεία Ponant Cruises, κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το super event του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο πραγματοποιήθηκε στον Αμπελά και συγκεκριμένα στο Aspro Paros Seaside Restaurant.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πλάνο απόλυτης φαντασμαγορίας που απεικονίζει τον εντυπωσιακότατο καταιγισμό πυροτεχνημάτων στον παριανό ουρανό τη βραδιά της 15ης Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν ως γκρουπ τη δεκαετία του ΄90, ξάφνιασαν ευχάριστα με το ταλέντο τους και το ιδιαίτερο μουσικό τους στίγμα που συνδύαζε ροκ – ποπ στοιχεία με πινελιές από μπλουζ, φανκ και τζαζ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πανηγυρικοί εορτασμοί του Δεκαπενταύγουστου στην πρωτεύουσα της Πάρου, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/8 με την εντυπωσιακή ρίψη πυροτεχνημάτων από βαρκάκια φωτισμένα μέσα στο σκοτάδι στον κόλπο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ επιβλήθηκε με 89-80 της Τουρκίας και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατέκτησε το τουρνουά «Ακρόπολις». Η Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα του αγώνα και ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Σερβία τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν να χαίρονται τις διακοπές τους στην Πάρο, νησί στο οποίο πέρασαν και το Δεκαπενταύγουστο, ημέρα κατά την οποία η Δέσποινα είχε την ονομαστική της εορτή και ο αγαπημένος της Βασίλης, έσπευσε να της ευχηθεί με μια δημόσια ανάρτηση και μια φωτογραφία με τους δύο τους πιασμένους χέρι – χέρι: «Χρόνια πολλά ψυχή μου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Όλη η διαδικασία για να κατεβάσει κανείς το παλιό δίπλωμα οδήγησης είναι απλή και γίνeται μέσω του Gov.gr wallet.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos