Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Aύριο ή την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι ελάχιστες βάσεις εισαγωγής και ταυτόχρονα θα ανοίξει η εφαρμογή του μηχανογραφικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πάγκρεας είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο, το οποίο εντοπίζεται στο πίσω τμήμα της κοιλιάς και είναι υπεύθυνο για δύο λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού: την διαδικασία της πέψης με την έκκριση διαφόρων ενζύμων που διασπούν τις τροφές και την ρύθμιση του σακχάρου αίματος με την έκκριση της ινσουλίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην περιοχή της Ανδραβίδας Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκείνες οι εκλογές, του 1981, σηματοδοτήθηκαν από την άφιξη της αριστεράς στην εξουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα κορίτσι μόλις 2,5 ετών, που είχε νοσήσει από παρβοϊό, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζέστη διαρκείας με χαρακτηριστικά καύσωνα έρχεται από την Τρίτη, ενώ όπως όλα δείχνουν ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός με το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου να προβλέπεται θερμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπρούνο Τσερέλα ταξίδεψε στην Ελλάδα για να δει την αγαπημένη του, Αθηνά Οικονομάκου και να περάσουν χρόνο μαζί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στο κυβερνητικό έργο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια του εβδομαδιαίου σχολιασμού που κάνει κάθε Κυριακή από το λογαριασμό του στο facebook.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oδηγίες για τους καταναλωτές από τον Εμπορικούς Συλλόγους. Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία παιδιά, ανάμεσά τους κοριτσάκι δέκα μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (τοπική ώρα· χθες το απόγευμα ώρα Ελλάδας), υπόθεση την οποία η αστυνομία της Αυστραλίας γνωστοποίησε ότι αντιμετωπίζει ως τριπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos