300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

skandalis new logo

Γκέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μπλέξιμο για την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με την Σάμροκ Ρόβερς (Βίντεο)

07 Νοεμβρίου 2025 00:34
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΚ
  • Conference League
Γκέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μπλέξιμο για την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με την Σάμροκ Ρόβερς (Βίντεο)

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η Ένωση ήταν μπλοκαρισμένη στο πρώτο μέρος, έμεινε πίσω στο σκορ από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουρκ (21') και στο δεύτερο παρότι πίεσε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή, γλιτώνοντας απλά τον βαθμό στο 90' με εύστοχο πέναλτι του Γιόβιτς.

{https://exchange.glomex.com/video/v-de1xf2g3aoih?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}

Ο Μάρκο Νίκολιτς είχε ουσιαστικά τις αναμενόμενες επιλογές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ με τα πρόσωπα που ήταν να επιστρέψουν στην ενδεκάδα να βρίσκονται σε αυτήν. Ο Στρακόσα ήταν στην εστία, ο Πήλιος επιλέχθηκε αντί του Πένραϊς στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ρότα δεξιά και τους Ρέλβας και Μουκουντί δίδυμο στους στόπερ. Οι Μαρίν και Πινέδα ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Κουτέσα αριστερά, τον Γκατσίνοβιτς να επιλέγεται δεξιά αντί του Κοϊτά και τον Μάνταλο να κινείται πίσω από τον προωθημένο Γιόβιτς. Για τη Σάμροκ Ρόβερς ο Στίβεν Μπράντλεϊ ξεκίνησε με τον ΜακΓκίντι στην εστία, τους Γκρέις, Λόπες και Κλίαρι τριάδα στην άμυνα, τους Μάθιους και Ο'Σάλιβαν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, τους Μάλεϊ, Γουάτς και Νιούτζεντ τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον ΜακΓκόβερν με τον Μπουρκ στην επίθεση.

Μπλοκαρισμένη η ΑΕΚ πήγε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από ανύπαρκτο πέναλτι

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της στο πρώτο μέρος κατά το οποίο παρότι ήταν κυρίαρχη και χωρίς υποψία απειλής από τον αντίπαλο, πήγε στα αποδυτήρια κυνηγώντας το σκορ από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Ισπανός διαιτητής Χοσέ Λουίς Μουνουέρα παρότι κλήθηκε στο VAR για on field review, με τους κιτρινόμαυρους να μην έχουν καθαρό μυαλό επιθετικά. Η Ένωση δημιούργησε την πρώτη μεγάλη στιγμή της στο 10' με τον Κουτέσα να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον ΜακΓκίντι, ενώ αμέσως μετά το σουτ του Γκατσίνοβιτς έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 21' ωστόσο η ΑΕΚ από το πουθενά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο ΜακΓκόβερν μπήκε πλάγια μέσα στην περιοχή με τον Μαρίν να τον μαρκάρει και τον Μουνουέρα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ισπανός ρέφερι κλήθηκε στο VAR να ελέγξει τη φάση καθώς όπως φάνηκε και στο ριπλέι δεν υπήρχε επαφή που να δικαιολογούσε την πτώση. Παρότι όμως ο συμπατριώτης του στο VAR είχε αντίθετη άποψη, ο Μουνουέρα διατήρησε την απόφασή του με τον Μπουρκ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 0-1.

Η ΑΕΚ παρότι ήταν συνεχώς στο μισό της Σάμροκ Ρόβερς αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της ιρλανδικής ομάδας δίχως φαντασία και ιδέες, ενώ παράλληλα δεν έπαιρνε τίποτα από τα άκρα της. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η πρώτη πραγματική απειλή της ΑΕΚ μετά το προβάδισμα των Ιρλανδών ήταν στο 39' όταν ο Γκατσίνοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σπατάλησε την ευκαιρία με κακό τελείωμα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα συρτό διαγώνιο σουτ που πέρασε δίπλα από το κάθετο.

Ο Γιόβιτς γλίτωσε στο 90' τον βαθμό, αλλά η ΑΕΚ πέταξε δύο πολύτιμους πόντους

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκολιτς άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2 με τον Κοϊτά αντί του Κουτέσα και τον Πιερό αντί του Μαρίν, ενώ από τη μεριά του ο Μπράντλεϊ προχώρησε σε τρεις αλλαγές για τη Σάμροκ Ρόβερς. H AEK έπρεπε να ηρεμήσει για να βρει γρήγορα την ισοφάριση και στο 50' έφτασε πολύ κοντά όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου και κεφαλιά του Μουκουντι, ο ΜακΓκίντι απέκρουσε και ο Γιόβιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το σημαιάκι σηκώθηκε για οφσάιντ.

Η ΑΕΚ πίεζε πολύ, το δυνατό σουτ του Κοϊτά απέκρουσε ο ΜακΓκίντι στο 54', ενώ ένα λεπτό αργότερα νέο δυνατό σουτ του Πινέδα από καλή θέση κόντραρε σε πόδι αμυντικού της Σάμροκ, όπως και του Κοϊτά μετά το κόρνερ που ακολούθησε. Οι κιτρινόμαυροι ήταν συνεχώς μπροστά, η κεφαλιά του Μουκουντί στο 60' έβγαλε ακόμα μια τελική, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γκατσίνοβιτς από πολύ πλεονεκτική θέση αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα πάνω στον ΜακΓκίντι. Ήταν φανερό πως η ΑΕΚ δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική της ενέργεια παρότι είχε πιάσει από τον λαιμό τη Σάμροκ.

Αυτό όμως η ΑΕΚ αδυνατούσε να το βρει, με τον Κοϊτά στο 79' να σουτάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια, με την Ένωση να σπαταλά ακόμα μια στιγμή με καλές προϋποθέσεις, ενώ ένα λεπτό αργότερο ο αρνητικός σε όλο το παιχνίδι Γκατσίνοβιτς σούταρε κι αυτός ψηλά άουτ προς απογοήτευση στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ δεν σκόραρε ούτε στο 82' όταν ο Γκατσίνοβιτς σέντραρε και ο Γιόβιτς μπροστά από το τέρμα με προβολή αστόχησε! Δύο λεπτά αργότερα η Ένωση κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γκραντ. Ο Μουνουέρα κλήθηκε στο VAR, αλλά αυτή τη φορά διατήρησε την απόφασή του και στο 90' ο Γιόβιτς με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Όλη η ΑΕΚ ήταν μπροστά για την ανατροπή με τον Βίντα που πέρασε αλλαγή να παίζει φορ. Στο 94' ο Γιόβιτς πάνω στη γραμμή πιεζόμενος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με τον ΜακΓκίντι να αποκρούει σε πρώτο χρόνο το πλασέ του Ρέλβας, με το 1-1 να μένει ως το τελικό σφύριγμα.

ΑΕΚ (Νίκολιτς): Στρακόσα, Πήλιος (90' Περέιρα), Ρέλβας, Μουκουντί, Ρότα, Μαρίν (46' Πιερό), Πινέδα, Κουτέσα (46' Κοϊτά), Γκατσίνοβιτς (90' Βίντα), Μάνταλος, Γιόβιτς

Σάμροκ Ρόβερς (Μπράντλεϊ): ΜακΓκίντι, Γκρέις, Λόπες, Κλίαρι, Μάθιους (46' Γκραντ), Ο'Σάλιβαν, Μάλεϊ (72' Κλαρκ), Γουάτς (46' Μπάρετ), Νιούτζεντ, ΜακΓκόβερν (68' Μαντρόιου), Μπουρκ (46' ΜακΕνεφ)

gazzetta.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Europa League: Στη 14η θέση ο Παναθηναϊκός, στη 17η ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία και επόμενοι αντίπαλοι
  • Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0-1: Θρίαμβος με Γκατσίνοβιτς και φουλ για πρόκριση
  • Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 3-4: Πάλεψε σαν «βασιλιάς» αλλά έχασε από τον Εμπαπέ
  • Νηρέας - Τριανταφυλλάκος: «Βρεθήκαμε σε μία κακή αγωνιστική ημέρα»
  • Α.Ο. Πάρου - Τριανταφυλλίδης: «Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Δίκαιη μοιρασιά (0-0) για Α.Ο. Πάρου και Νηρέα σε... άγευστο παιχνίδι
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κομβικά ευρωπαϊκά παιχνίδια γι...
ΠΑΟΚ - Γιάνγκ Μπόις 4-0: Υπερπ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούλιος 2014 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

logo2
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από κοντά μας ο Σωτήρης Χουλιάρας (Βίντεο)

Πάρος: Θλίψη στο νησί – «Έφυγε» από...

22 Νοεμβρίου 2025
Πάρος: Οι παρεμβάσεις ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του λιμανιού είναι εδώ!

Πάρος: Οι παρεμβάσεις ανακαίνισης κ...

21 Νοεμβρίου 2025
«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την Ίνα Ταράντου - Η ιστορία και οι άνθρωποι του νησιού (trailer)

«Ό,τι Αξίζει» στην Αντίπαρο με την...

23 Νοεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η έντονη κακοκαιρία την Παρασκευή 28/11 - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Συνεχίζεται η έντονη κακοκαιρία την...

28 Νοεμβρίου 2025
Φωταγωγήθηκε  υπό βροχή  και με συνοδεία μουσικής το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Φωταγωγήθηκε υπό βροχή και με συνοδ...

28 Νοεμβρίου 2025
Europa League: Στη 14η θέση ο Παναθηναϊκός, στη 17η ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία και επόμενοι αντίπαλοι

Europa League: Στη 14η θέση ο Παναθ...

28 Νοεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ