Έκανε λόγο για ντροπή του ποδοσφαίρου και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει παρέμβαση Εισαγγελέα.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε τρομερά εκνευρισμένος με τη διαιτησία του Μάκελι, στάθηκε στο πέναλτι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
{https://exchange.glomex.com/video/v-dg3zfj0oyqm9?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Εγώ θέλω να αντιστρέψω την ερώτηση. Θα ήθελα να μου πείτε εσείς τι είδατε; Ποιες αμφισβητούμενες; Σφύριξε τίποτα; 8 στα 10 δεν τα σφύριζε όταν ήταν παίκτες της ΑΕΚ. Εσείς βλέπετε πέναλτι, βλέπετε μαϊμού πέναλτι; Εσείς τι βλέπετε; Ρωτάτε εμένα ή εγώ να ρωτήσω εσάς.
Σήμερα ήταν μία ξανά σφραγίδα της ντροπής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι κατάντια, είναι ντροπή, αλλά επειδή δεν είμαστε Άρτζι μπούρτζι και λουλάς ή Αφρική και επειδή υπάρχουν νόμοι, πλέον τον νόμο θα έχει ο Εισαγγελέας. Οτιδήποτε έγινε σήμερα, μπορεί κάποιοι να βγουν και να γελάνε.
Μην γελάνε για πολύ, γιατί μέχρι σήμερα έχω αποδείξει πως όταν λέω κάτι, γίνεται. Κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν αυτή την ντροπή, κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα ο Εισαγγελέας θα τα βρει όλα, θα βρει την άκρη, θα βρει όλο το παρασκήνιο του. Σήμερα έβαλαν νοητά τη βόμβα μέσα στα πόδια τους. Έσκαψαν τον λάκκο, στον οποίο θα πέσουν μέσα».
Η αναφορά του Γιώργου Χελάκη στην εκπομπή του "SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE" για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
{https://exchange.glomex.com/video/v-dg3yv6bsbp21?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
Ο Σταμάτης Βούλγαρης αποκάλυψε πως το πρόστιμο των 400.000 ευρώ που είχε επιβληθεί από τον Μάριο Ηλιόπουλο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ δεν θα ισχύσει.
{https://exchange.glomex.com/video/v-dg40x3h07409?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}





Newsroom (1)

