Υποψηφιότητα Άγγελου Ανανία

11 Μαρτίου 2014 19:40
10091 φορές

Την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση

 "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει ο κ. Άγγελος Ανανίας, μαθηματικός, σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής το Γιώργο Χατζημάρκο. Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για ανάπτυξη των νησιών μας με κύριους άξονες τον Τουρισμό, τον Πρωτογενή Τομέα και τον Πολιτισμό συμπίπτουν με τις προσωπικές μου απόψεις. Αποδεικνύουν την ύπαρξη πολιτικής βούλησης για την καλλιέργεια κάθε πεδίου που θα δώσει κίνητρο σε άξιους, δραστήριους και ταλαντούχους νέους να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.

Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου μεγάλωσε και μετατράπηκε σε σεβασμό κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας τα τελευταία τριάμισι χρόνια όντας εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής με την παράταξη «Η Ρόδος Μπροστά». Είναι σημαντικό να βλέπεις πως συμπεριφέρεται κάποιος όταν θεσμικά καλείται να υπηρετήσει μια θέση εντελώς αντίθετη με όσα έχει συνηθίσει να κάνει. Ο Γιώργος Χατζημάρκος, ένας φυσικός ηγέτης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πως να βρίσκει λύσεις και να δημιουργεί, κλήθηκε να κάνει... αντιπολίτευση. Εκεί, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει εύκολα μετακινούμενος σε «άλλη καρέκλα», έδωσε την εγκυρότερη απόδειξη της αγάπης του για τον τόπο. Ήταν επίμονος, ακούραστος και άσκησε στοχευμένη και δημιουργική κριτική μόνο σε επιλεγμένα θέματα, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα.

Δεν κρύβω ότι η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του, επηρέασε την απόφασή μου. Είναι άξιο αναφοράς ότι ένα τόσο δραστήριο και αποφασιστικό άτομο, δίνει χώρο σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, επιτρέποντάς τους να συνδιαμορφώσουν τις πολιτικές πράξεις της παράταξης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι η σημερινή θητεία μου είναι ωφέλιμη. Το ίδιο ελπίζω να είναι και η επόμενη.

Είναι τώρα σειρά των κατοίκων της περιφέρειάς μας να σπάσουν τους δεσμούς τους με το κατεστημένο, να απεμπλακούν από την υπνωτική στείρα διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και να οδηγήσουν ένα βήμα «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με το Γιώργο Χατζημάρκο.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος στην Ιαλυσό της Ρόδου, στις 13 Μαΐου 1971.

Έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών 14 και 12 ετών.

MSc Μαθηματικός:

Πτυχίο Μαθηματικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου φοίτησε από τον Οκτώβριο του 1990 ως τον Ιούνιο του 1994.

Μεταπτυχιακές σπουδές στα Μαθηματικά στο Ε.Α.Π. από τον Οκτώβριο του 2005 ως τον Μάιο του 2010 (Ανάπτυξη Προτύπων στις Φυσικές Επιστήμες - Φιλοσοφία και Ιστορική Εξέλιξη των Μαθηματικών).

Υποψήφιος Διδάκτωρ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου από τον Ιανουάριο του 2011 ως σήμερα.

Ιδρυτής, ιδιοκτήτης και καθηγητής του φροντιστηρίου ΜΕΘΟΔΙΚΟ στην Κρεμαστή από τον Σεπτέμβριο του 1995 ως σήμερα.

Ιδρυτικό μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. παράρτημα Δωδεκανήσου (1997-1999).

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. παράρτημα Δωδεκανήσου (1999-2005).

Μέλος της Δ.Ε. του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (2007-2009).

Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (2009-2011).

Πρόεδρος της Δ.Ε. του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (2011-2013).

Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής για τα έτη 2012 και 2013.

Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής από τον Ιανουάριο του 2011 ως σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos