Επτάρα στο ρελαντί ο Α.Ο. Πάρου

28 Νοεμβρίου 2009 00:00

Έβαλαν επτά γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά… έριξαν άγκυρα…Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι παίκτες του ΑΟ Πάρου σε εξαιρετική

βραδιά μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι κόντρα στη νεανική ομάδα της Λάβας Σαντορίνης. Μέσα σε 28 λεπτά (8’ - 36’) σημείωσαν επτά γκολ και πήραν άνετα το τρίποντο (7-0).

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Δυστυχώς στο δημοτικό στάδιο της Πάρου το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν ελάχιστοι φίλαθλοι, οι γνωστοί ρομαντικοί φίλαθλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Α.Ο. Πάρου.

Όσο για τους προβολείς του σταδίου αυτοί χθες δεν έπαθαν μπλακ άουτ αλλά είναι γνωστό, χθες το έμαθε και ο δήμαρχος, ότι φωτίζουν όποιον άλλο χώρο μπορεί κανείς να φανταστεί εκτός του αγωνιστικού χώρου. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος και να ρυθμίσουν επιτέλους σωστά τους προβολείς για να μπορούν και οι ποδοσφαιριστές να βλέπουν ο ένας τον άλλον…

Ο Αρκουλής για μα ακόμα φορά σημείωσε χατ τρικ (8’, 16’, 30’) ο Τσόκα σημείωσε τα άλλα δυο γκολ (13’, 29’) ενώ σκόρερ χρίστηκαν ακόμα οι Δαφερέρας (25’) και Μπαμπούνης (36’).

Ο διαιτητής του παιχνιδιού Μαραγκός και οι επόπτες Δεληγιάννης και Μενδρινός έβγαλαν με άνεση και χωρίς λάθη την αναμέτρηση. 

Α.Ο. Πάρου: Μανέκα, Μοστράτος, Δαφερέρας, Χάντζαρη, Λάπη (51’ Μπουρμπόκη), Μπαρδάνης, Κόρδος, Μπαμπούνης, Αρκουλής (62’ Κρητικός), Πετρόπουλος (54’ Μπάλκας), Τσόκα.

Στον πάγκο ήταν ακόμα οι: Βλαχάκης, Βαρθακούρης, Μπάλκας Π., Καραγκούνης. 

Α.Ο. Λάβα: Κατσίπης, Βάλβης Μ., Βάλβης Ι., Πρέκας, Θωμάτος, Ζαμπέλης (77’ Συρίγος Π.), Ζαφειρόπουλος, Συρίγος Α., Νικολάου, Ψυρούκης, Δρόσος.  

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Α.Ο. Πάρου Μάκης Πούλος σε δηλώσεις του στο site μας τόνισε τα εξής:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos