Ισόπαλη 1-1 με τον Ισημερινό η εθνική

12 Ιουνίου 2011 11:56

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε το πρώτο του γκολ επί αμερικανικού εδάφους, αλλά δεν χάρηκε και τη νίκη.

Το φιλικό με τον Ισημερινό ήταν μια ευκαιρία για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να ξορκίσουν το φάντασμα του μακρινού Μουντιάλ του 1994, όπου η ομάδα του Αλκέτα Παναγούλια δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, και να κάνουν χαρούμενους τους Έλληνες ομογενείς.

Το... στόχο εκπλήρωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης σχετικά νωρίς, στο 16ο λεπτό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από φάουλ του Φωτάκη.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, που έκανε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργούσαν σταματούσαν στον γκολκίπερ του Ισημερινού.

Και αφού δεν κατάφερε να σκοράρει, η Εθνική δέχθηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία που έκανε ο Ισημερινός. Ο Εράσο με κοντινή κεφαλιά στο 58' δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κοτσόλη και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι Έλληνες διεθνείς προσπάθησαν να περάσουν πάλι μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: (Ρεϊνάλντο Ρουέδα) Μπαγκέρα, Αρόγιο, Εράσο (67' Μίλντα), Βάλτερ Αγιόβι, Ρεάσκο, Τσέκα, Σαριτάμα, Μέντες (83' Καλντερόν), Νομπόα (74' Καστίγιο), Μπενίτες, Χαϊμέ Αγιόβι.

ΕΛΛΑΔΑ: (Φερνάντο Σάντος) Κοτσόλης, Μανιάτης (89' Σπυρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Φωτάκης (78' Κατσουράνης), Καφές (63' Καραγκούνης), Κονέ (63' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (63' Νίνης), Μήτρογλου (64' Αθανασιάδης).

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos