Βαριά ήττα του ΠΑΟ, βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

19 Αυγούστου 2011 12:43

Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ για τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 3-0 στο «Μπλούμφιλντ», στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και είναι το μεγάλο φαβορί για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης οι «πράσινοι» χρειάζονται τέσσερα γκολ για να προκριθούν. Ο Κονατέ στο 60΄, ο Ατάρ στο 67΄ (πέναλτι) και στο 90΄ ήταν οι σκόρερ της «ομάδας του λαού», η οποία είχε και δοκάρι με τον Ατάρ.

Αντίθετα, «αγκαλιά» με την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΟΚ. Με γκολ των Αθανασιάδη στο 15΄ και Λίνο στο 56΄ ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 της Καρπάτι Λβιβ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των πλέι οφ και στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Ουκρανία έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Εξάλλου, με τέρμα του Χοσέ Κάρλος στο 87΄ η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Τιφλίδας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει το προβάδισμα στην Ενωση για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos