AOΠ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

16 Ιανουαρίου 2012 15:26

Ο ΑΟΠ έκοψε το βράδυ του Σαββάτου (14/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κατά την εκδήλωση ο ΑΟΠ συνεχάρη δημόσια τις προπονήτριες του βόλεϊ κυρίες Λαμπρινή Βαλαβάνη και Μαρία Λαχταρίδου, και την προπονήτρια του μπάσκετ κ. Μαρία Τσαντάνη, για τις προσπάθειες τους στα αντίστοιχα τμήματα.

Επίσης, ο ΑΟΠ τίμησε με πλακέτες:

α) Τον παλαιό του ποδοσφαιριστή και μέλος του ΔΣ του ΑΟΠ Γιάννη Αποστόλου, για την πολυετή του προσφορά του στο σύλλογο.

β) Τον ποδοσφαιριστή Άρη Λάππη για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα και το ήθος του.

γ) Τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας και παλαιού μέλους του ΔΣ Χρήστου Καραγιαννιώτη. Την πλακέτα για τον αδικοχαμένο φίλο μας παρέλαβε η σύζυγός του κ. Γεωργία Πατέ – Καραγιαννιώτη.

Οι τυχεροί της πίτας (πάνω από 20 άτομα) κέρδισαν εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΠ.

Ο ΑΟΠ ευχαριστεί τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών, τους φίλους του ΑΟΠ που τον τίμησαν στην εκδήλωση, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Λ. Κοντό, την πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Κάγκανη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Καρατζά που παρευρέθηκαν στη γιορτή μας, καθώς και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Στ. Γαβαλά, για την ηθική συμπαράσταση στην ομάδα μας.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos