×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρωταθλητής Κυκλάδων στους νέους ο Νηρέας (Βίντεο)

26 Μαϊος 2013 21:08

Τη δική της ιστορία γράφει η ποδοσφαιρική ομάδα Νέων του ΑΜΕΣ Νηρέα Νάουσας Πάρου.

Στον τελικό που διεξήχθη σήμερα στη Σύρο επικράτησε με 1-0 των Νέων Ολυμπιακού Σύρου και κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Το χρυσό γκολ σημείωσε, ένα λεπτό πριν λήξει το τελικός, στο 79' ο Μετάι (οι αγώνες των Νέων διαρκούν 80 λεπτά).

Ο χρυσός σκόρερ του Νηρέα είχε και δοκάρι στο 33' με σουτ από μακριά.

Στις καθυστερήσεις του τελικού οπαδός των Νέων Ολυμπιακού Σύρου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να επιτεθεί στον διαιτητή. Ο τελευταίος μετά το επεισόδιο που δεν πήρε έκταση σφύριξε και τη λήξη του παιχνιδιού.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ζαράνη και των εποπτών Αρμακόλα και Μουτάφη.

ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας Πάρου (Μοστράτος Γ.): Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Χασάνι Μιρέλ, Μαθιέλης Α., Υμέρι, Μετάι, Γκεμπόρις, Τζανέλη, Πραμάτιας (81' Μαθιέλης Φ.), Τριπολιτσιώτης (51' Κυσίκου).

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Ρούσσος Γ.): Πρίντεζης, Χαλαβαζής (75' Μενδρινός), Λοίζος, Ρηγούτσος, Χατζηιερεμίας (57' Δεναξάς), Καράβας, Σπανός (67' Καφτηράνης), Φουάσης, Γκούφας (80' Χούλης), Ξυγκάκης, Σταφυλάς.

Η πρώτη αποθέωση για τους πρωταθλητές Κυκλάδων έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ γύρω στις 10:30 στο λιμάνι της Παροικιάς με την άφιξη της αποστολής και της κούπας με το Blue Star.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο....

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos