Με επιτυχία έκλεισε η ποδοσφαιρική χρονιά για τους μικρούς αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλυκής

28 Μαϊος 2013 22:34

Η ομάδα είναι υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς και λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια.

Στο φετινό πρωτάθλημα των ακαδημιών ποδοσφαίρου έλαβαν μέρος συνολικά 59 παίχτες της ομάδας της Αλυκής.Πρώτοι ήρθαν οι αθλητές μας στην κατηγορία ΒΑΜΒΙΝΙ και δεύτεροι στην κατηγορία "ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ"!

Αμέσως μέτά την τελετή λήξης του πρωταθλήματος στην Μάρπησσα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς, οργάνωσε μια μεγάλη φιέστα στην παραλία της Αλυκής, για να γιορτάσει το γεγονός της επιτυχίας της ομάδας . Πολύ κέφι, δυνατή μουσική, βεγγαλικά και χορός ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς. Το πάρτυ κράτησε μέχρι αργά το βράδυ!
{vsig}aliki-bambini{/vsig}

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ιδιαίτερα τον προπονητή κο Γιώργο Στουγιάνου, που εθελοντικά εργάζεται με μεράκι, υπομονη και επιμονή αλλά και Αγάπη για τα παιδιά μας και το άθλημα. Επίσης, ευχαριστούν, τους γονείς και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια και βέβαια τα παιδιά που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα που μας έκανε όλους υπερήφανους!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στο αθλητικό τμήμα της ΚΔΕΠΑΠ για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην υπέροχη αυτή προσπάθεια και να στέκεται δίπλα στον προπονητή και τα παιδιά του χωριού!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos