×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αίτημα μεταγραφής παικτών ΑΜΕΣ ΜΑρπηασσαϊκού

15 Αυγούστου 2013 02:11

Μετά από της τελευταίες εξελίξεις μεταξύ της ομάδας μας Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ και του συλλόγου σας Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ για την λήξη της επί δυο έτη συνεργασίας

σε ποδοσφαιρικά τμήματα , και έπειτα από την δική μας προτροπή στον Μαρπησσαϊκό για μια ενιαία ομάδα στην νότια μεριά της Πάρου ζητάμε την μεταγραφή μας στον σύλλογο Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ .

Ελπίζουμε ότι δεν θα μας αρνηθείτε και θα σεβαστείτε την επιθυμία μας να αγωνιστούμε εκεί οπού ανήκουμε, όπως σεβαστήκαμε την δική σας επιθυμία ώστε να αγωνιστούμε με τα χρώματα της ομάδας σας.

Δυο χρονιές πού τιμήσαμε την φανέλα του συλλόγου σας και καταφέραμε μαζί να στεφτεί ο ΝΗΡΕΑΣ πρωταθλητής Κυκλάδων στους νέους.

Πιστεύουμε ότι ο σύλλογος της Νάουσας δεν θα στερήσει από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Πάρου την χαρά του αθλητισμού .

Μιας και σκοπός μας είναι εάν δεν μεταγραφούμε εκεί οπού επιθυμούμε να μην αγωνιστούμε σε καμιά άλλη ομάδα .

Ευχόμαστε στον σύλλογο σας πού προσφέρει στην νεολαία της Νάουσας μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό έργο να συνεχίσει αυτό το πολύ δύσκολο σκοπό και τα επόμενα δύσκολα χρονιά πού έρχονται.

Επιθυμούμε να σεβαστείτε την απόφαση μας και να μας απαντήσετε εντός πέντε ημερών από την στιγμή πού θα παραλάβετε το αίτημα μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos