×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Πανναξιακός 1-0 την Προοδευτική

02 Σεπτεμβρίου 2013 13:21

Βελτιωμένος ο Πανναξιακός σε σχέση με το πρώτο φιλικό ματς κόντρα στη Μύκονο, πήρε χθες τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Προοδευτική,

με την έξυπνη κεφαλιά του Καρούση στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο βαθμός ετοιμότητας και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, σαφώς και δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό για τον Γιώργο Βλαστό σημείο, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού βρισκόμαστε 20 περίπου ημέρες πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Ο προπονητής του Πανναξιακού, χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο (23 συνολικά ποδοσφαιριστές), γεγονός που φανερώνει τον σκληρό συναγωνισμό που υπάρχει φέτος για μια θέση στην 11αδα. Οι ποδοσφαιριστές πάντως που αγωνίστηκαν στην επανάληψη, κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς έβγαλαν περισσότερο πάθος, τρεξίματα και ένα γκολ στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1ου ημιχρονου: Θεοδοσιάδης, Τσαρτσαράς, Καλογερής, Μεσημέρης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Αριανούτσος, Βάσος, Μποδονιάς, Παπασταθόπουλος, Βούλγαρης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 2ου ημιχρονου: Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ανδρεόπουλος, Παπαδάκης, Μπονιάκος, Καρούσης, Μπανακάκης, Σάντα, Ντούκα, Ευρυπιώτης (Καρελέμογλου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ) Μπαντίκος, Λαζούρας, Νιφαδόπουλος, Τούρλος, Λημνιός, Ρούμπο, Μακαρονάς, Αλεξίου, Δουλής, Μποχόνης, Κοξαράκης (Κολιούσης, Μπρούνο, Κατσίβελας, Ζήνωνος).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos