×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

O θρυλικός "Ντούσκο" στην Πάρο! (Φωτό + Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2014 18:23

Μια από τις πιο θρυλικές  και διάσημες  μορφές του ελληνικού ποδοσφαιρικού αθλητισμού μέσα και έξω από τα γήπεδα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο αγαπημένος

"Ντούσκο" των oπαδών  της Α.Ε.Κ., βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στην Πάρο ως προσκεκλημένος σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο "My Club" από το Σύλλογο Φιλάθλων Α.Ε.Κ. Πάρου - Αντιπάρου.
Παρουσία πλήθους κόσμου, η όμορφη αυτή τιμητική για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς βραδιά, κύλησε όμορφα με αναμνήσεις από την πλούσια ποδοσφαιρική και προπονητική του καριέρα που προβλήθηκαν  σε βίντεο.


Επίσης παρουσιάστηκε βίντεο από σπουδαία παιχνίδια της Α.Ε.Κ. στα οποία μετείχε ως παίκτης ή προπονητής, ενώ επίσης προβλήθηκε βίντεο με το υπό ανέγερση νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ., το νέο "σπίτι" της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια που αποτελεί όνειρο ζωής για τους φιλάθλους της.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Πραγματοποίήθηκε επίσης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, και  ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Αλιπράντης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό καλοσωρίζοντας τον κ. Μπάγεβιτς, ο οποίος να σημειωθεί ότι από το καλοκαίρι του 2013 είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ.
Ο Σύνδεσμος τίμησε τον κ. Μπάγεβιτς απονέμοντάς του μια αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα της ΑΕΚ και ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ του προσφέρθηκε επίσης και μια εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση ο κ.  Μπάγιεβιτς.

Κατόπιν ο κ. Μπάγεβιτς πήρε το λόγο απευθύνοντας με τη σειρά του χαιρετισμό. Πέρα από τους πολλούς φιλάθλους της Α.Ε.Κ. και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στο χώρο παρέστησαν και εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών του νησιού. Τo parianostypos.gr, παρακολούθησε  την εκδήλωση και σας μεταφέρει στιγμές από  την όμορφη αυτή βραδιά.



Φωτογραφίες Γιώργος Καρατζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos