×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γενικό προσκλητήριο από τον Αγιαξ Σύρου για τον αγώνα της χρονιάς

31 Μαϊος 2014 10:40

Καλούν όλους τους φιλάθλους της Σύρου στο γήπεδο για την αναμέτρηση - τελικό με τον Αιολικό που θα κρίνει και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει στον Αγιαξ Σύρου ενόψει της αναμέτρησης που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική. Ο πρωταθλητής Κυκλάδων λοιπόν θέλει τη νίκη με τρία γκολ διαφορά κόντρα στον Αιολικό αύριο Κυριακή στις 17:00 για να πανηγυρίσει αυτός την άνοδο. Μια αποστολή σαφώς εξαιρετικά δύσκολη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που απευθύνεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες της ομάδας για τον μεγάλο στόχο. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου να ενισχύσει τον Ajax Σύρου την Κυριακή 01/06/2014 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, στον αγώνα εναντίον του Αιολικού Μυτιλήνης που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει ν΄ανεβεί στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου να στηρίξει την προσπάθεια μας για να καμαρώσουμε μια ομάδα του νησιού στην Γ΄Εθνική. Αρκετά τόσα χρόνια παρακολουθούμε ομάδες από άλλα νησιά των Κυκλάδων ν'αγωνίζονται στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ήρθε η στιγμή η Σύρος να πετύχει αυτό που της αξίζει.

Όλοι την Κυριακή κοντά στον Ajax Σύρου για να κάνουμε τ΄ όνειρο πραγματικότητα».

Το Δ.Σ. του Ajax Σύρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos