×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΕΠΣ Κυκλάδες: Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Αντώνη Φουάση

07 Ιουλίου 2014 12:00

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων συγχαίρει ολόθερμα τον Ποδοσφαιριστή μας ΑΝΤΩΝΗ ΦΟΥΑΣΗ, για την μεγάλη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιά.

Και μόνο η επιλογή του, από ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, το Σωματείο του και όλο το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο .

Εμείς που τον γνωρίζουμε από πολύ μικρό, είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει η μεγάλη πρόταση και θα τον καμαρώνουμε με υπερηφάνεια .

Η κατάληξη αυτή είναι αποτέλεσμα του ταλέντου του Αντώνη, της δουλειάς και των γνώσεων που έλαβε από την Ομάδα του, τον Αίαντα Σύρου και τις εμπειρίες που απέκτησε, μέσα από τους αγώνες του με τις Μικτές της ΕΠΣΚ και τις Περιφερειακές Ομάδες, που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, στους ποδοσφαιρικούς κύκλους .

Το ήθος, το ταλέντο, ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, η αγωνιστικότητα και οι επιδόσεις στις σπουδές του, αποτελούν εχέγκιο για την μελλοντική του πορεία .

Αντώνη σου ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΪΑ και θα είμαστε πάντοτε κοντά σου, για ότι μας χρειαστείς .

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos