Διαμαρτυρία ΑΟΠ προς την Ένωση Ποδοσφαιροκών Σωματείων Κυκλάδων

29 Σεπτεμβρίου 2015 15:57

Στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές.


Οι λάθος αποφάσεις του κ. Νεοκοσμίδη και των βοηθών του Van Aaken και Ψαρά στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Πανναξιακό. Το να σταθούμε σε συγκεκριμένες φάσεις θα είναι άστοχο καθώς θα χρειαστούμε πάρα πολλές σελίδες για να απαριθμήσουμε τα λάθη της διαιτητικής τριάδας. Είναι όμως σαφέστατο ότι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.

Η άγνοια κανονισμών ήταν εμφανέστατη και οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να σκύψουμε το κεφάλι πάνω στο πρόβλημα της διαιτησίας. Δυστυχώς οι φόβοι μας για την ανεπάρκεια της συγκεκριμένης τριάδας επιβεβαιώθηκαν. Εκτός της βιντεοκάλυψης που υπήρχε στο γήπεδο σημαντική ήταν η παρουσία στον αγώνα του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων και προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Φουτάκογλου Στράτος. Παρακαλούμε λοιπόν την Επιτροπή Διαιτησίας να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τέτοιες διαιτησίες και να επιτραπεί στις ομάδες να παρουσιάσουν στο γήπεδο το θέαμα που μπορούν.

 

Για
το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                        Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία
Κουτσονικολή                     Κυριακή Μπιζά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos