Υλοποιήθηκε το όραμα για την μικτή ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου

28 Ιανουαρίου 2016 11:00

Μετά από την πρόταση της Αθλητικής Επιτροπής, την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., και την ολοκλήρωση των επαφών με τους συμμετέχοντες συλλόγους, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις τον Ιούνιο και Ιούλιο 2015 παρουσία περισσότερων από 40 μικρών αθλητών γεννηθέντων το 2003 και 2004.


Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η δεύτερη φάση υλοποίησης αυτής της προσπάθειας με 21 ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν με συνέπεια και προθυμία τις προπονήσεις.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα την πρώτη μικτή ομάδα ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. περιμένοντας πλέον τους μικρούς μας φίλους από την Σύρο για το πρώτο μας παιχνίδι.
Στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε συμπαραστάτες τον Α.Ο. Πάρου, την πρόεδρό του κ. Μαρία Κουτσονικολή και τους εφόρους κ. Κώστα Τσαντάνη και Νίκο Κρουσταλλάκη, τον Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκό, τον πρόεδρό του κ. Άγγελο Τσιγώνια, και τους εφόρους κ. Ανδρέα Φραντζή και Δημήτρη Πατέλη, τον Π.Σ. Αγκαιριάς, την πρόεδρο κ. Ευαγγελία Σκιαδά και τον έφορο κ. Γιώργο Στογιάννου.
Επίσης τους γονείς των παιδιών που τα βοήθησαν στις μετακινήσεις τους και ιδιαίτερα τα ίδια τα παιδιά που παρόλο το βεβαρημένο τους πρόγραμμα συμμετείχαν με διάθεση και συνέπεια στις προπονήσεις της ομάδας.
Τέλος ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι χορηγοί αθλητικού υλικού της μικτής ακαδημιών που είναι οι:
Νίκος Ζουμής (Ξυλόφουρνος), Παύλος Μαραγκουδάκης (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και Πάνος & Δημήτρης Βελέντζας (VELENTZAS GROUP).

Οι αθλητές που απαρτίζουν την πρώτη Μικτή Ομάδα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου είναι:
Σαρρής Γιώργος, Παπαδημητρίου Άρης, Πατρίκης Στέλιος, Πατέλης Αντρώνης, Φραντζής Στέφανος, Σινλάϊντο Μουχαρεμάϊ, Μπίμπα Φάμπιο, Βόλφ Ρίκκο, Κούκος Αλέξανδρος, Σαρρής Ιωάννης, Ρομέο Κεσάϊ, Αποστολόπουλος Νεκτάριιος, Παντελαίος Στέφανος, Βιτζηλαίος Εμμανουήλ, Κιοσέ Διονύσιος, Δόγκας Διογένης, Σκανδάλης Κωνσταντίνος, Ρηγόπουλος Γιώργος, Ζουμής Αλέξανδρος, Πετρόπουλος Νεκτάριος, Σκιαδάς Διονύσης.
Προπονητής: Μοστράτος Γεώργιος

Έφοροι Μικτής Ακαδημιών: Τσαντάνης Κώστας, Σπανός Δημήτρης
Γραμματέας Μικτής Ακαδημιών: Μπέττυ Γλυνού
Υπεύθυνος Μικτής Ακαδημιών: Μπόνης Στυλιανός

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.                                          Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής

Αθανάσιος Μαρινόπουλος                                                       Στυλιανός Μπόνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos