Συγχαρητήρια επιστολή προς Πανθηραϊκό Α.Ο

02 Μαρτίου 2016 15:52

«Ο επικεφαλής μας Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» θέλουμε να σας συγχαρούμε για την πολύ σημαντική και ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2015-2016.


Η μεθοδική προσπάθεια και εργατικότητα εκ μέρους σας ως διοίκηση αλλά και του τεχνικού σας επιτελείου και των ποδοσφαιριστών σας, αλλά και οι γενναίες μεταγραφικές σας κινήσεις οι οποίες όχι μόνο ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας της ομάδας σας αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου μας απέδειξαν ότι όταν μια ομάδα θέτει στόχους και εργάζεται συστηματικά, τους επιτυγχάνει.
Εκείνο που προσδίδει ιδιαίτερη αξία στη νίκη σας αυτή είναι πως η έταιρη διεκδικήτρια ομάδα του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, είναι μια εξίσου άξια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.
Ευχόμαστε η κατάκτηση αυτή να αποτελέσει το εφαλτήριο για άλλες παρόμοιες στο μέλλον και η συμμετοχή σας στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών ομάδων, να στεφθεί με το όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.
Συνεχίστε να παρέχετε για την ομάδα σας με την ίδια ζέση και διάθεση διότι με την ύπαρξη σας τιμάτε , κοσμείτε και λαμπρύνετε το ποδόσφαιρο μας.
Να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς και ότι είμαστε δίπλα σας , σε ότι και αν μας χρειαστείτε και από όποια θέση κληθούμε να υπηρετήσουμε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο!»

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο Επικεφαλής
Χρήστος Γ. Καφτηράνης
Και τα μέλη
του Συνδυασμού
“ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos