ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός: Ρυθμιστής του πρωταθλήματος

28 Απριλίου 2016 12:46

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας του συλλόγου μας με ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων , φέτος είδαμε την ομάδα μας να γίνετε ρυθμιστής του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας Κυκλάδων με αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική του να διεκδικεί ακόμα και να στεφτεί πρωταθλήτρια.

Ένα όμορφο ταξίδι που ακόμα για εμάς δεν έχει τελειώσει καθώς περιμένουμε τον αντίπαλο μας για το μπαράζ της ανόδου μιας και τελικά τερματίσαμε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Με γεμάτες τις βαλίτσες για το μπαράζ αλλά και για την επόμενη χρονιά κρατάμε από την ζυγαριά μόνο τα θετικά όπου ήταν περισσότερα από κάποια κακόβουλα σχόλια και μόνο.

Με τις αποστολές όπου κλιθήκαμε να φιλοξενήσουμε να μας δίνουν συγχαρητήρια στο τέλος κάθε αγώνα για το κλίμα γιορτής πού διοργανώσαμε με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική σύσσωμο το γήπεδο να χειροκροτεί τους νικητές όπου δίκαια καταχτούν το πρωτάθλημα και ηττημένους για την μεγάλη προσπάθεια τους ,όπου η πρωταθλητές Α.Ο ΛΑΒΑΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ με δικό τους δελτίο τύπου δίνει τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα και για το χειροκρότημα πού δέχτηκαν από τον κόσμο της Πάρου λέγοντας ότι επιφυλάσσονται να μας ανταποδώσουν την φιλοξενία και το χειροκρότημα που αξίζουμε .
Την Ε.Π.Σ Κυκλάδων να μας συγχαίρει εγγράφως για την φιλοξενία και την ατμόσφαιρα γιορτής πού δημιουργήσαμε φέτος στο γήπεδο μας.

Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τους φιλάθλους αυτής της ομάδας ξανά περήφανους και να βλέπουν τα δελφίνια να μάχονται και να ιδρώνουν ξανά στα κυκλαδίτικα γήπεδα .

Ένα μεγάλο μπράβο από το Δ.Σ. ,τους αθλητές ,προπονητές ,και φιλάθλους μας για την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων και του πρωταθλήματος Α κατηγορίας Κυκλάδων για την ομάδα του Πανθηραϊκού , ένα μεγάλο μπράβο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β κατηγορίας Κυκλάδων για την ομάδα Α.Ο ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ, συγχαρητήρια στον Αjax Σύρου για την κατευθείαν άνοδο στην Α κατηγορία Κυκλάδων και συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους αθλητές, διοικήσεις και φίλαθλους για την προσπάθεια πού έκανε ο καθένας από εσάς φέτος και όλοι μαζί για να μπορέσουμε να έχουμε στον νομό μας αθλητισμό και ποδόσφαιρο.
Τέλος σύσσωμος ο σύλλογος μας εύχεται σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

 

ΤΟ Δ.Σ
28/04/2016

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos