Αλλαγή αρμοδιοτήτων του κυρίου Κεχαγιά Παναγιώτη (προπονητή ανδρικού τμήματος Μαρπηασσαικού).

25 Αυγούστου 2016 14:23

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους των Κυκλάδων για την αλλαγή αρμοδιοτήτων του κυρίου Κεχαγιά Παναγιώτη (προπονητή ανδρικού τμήματος).


Ο κύριος Κεχαγιάς ανέλαβε ένα δύσκολο κομμάτι την περασμένη αθλητική χρονιά μετά την τετραετή αδρανοποίηση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος ,όπου κατάφερε μαζί με τους αθλητές να δημιουργήσουν ένα σύνολο όπου όλοι στις Κυκλάδες του έδωσαν απλόχερα το χειροκρότημα που του άξιζε .
Ο άνθρωπος Κεχαγιάς είναι μέλος πλέον των δελφινιών και θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του από άλλο πόστο αυτό του τεχνικού συμβούλου στα ποδοσφαιρικά τμήματα , έξαλλου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν περισσεύει κανείς και όλοι μπορούν να βοηθήσουν τον αθλητισμό από οποιοδήποτε πόστο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το σύλλογο για την περσινή χρονιά και την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε ,το σίγουρο είναι ότι πέρυσι ο σύλλογος έγραψε μια ξεχωριστή σελίδα στην διαδρομή του μέσα στον χρόνο και ένα μεγάλο μερίδιο είχε και ο μακεδόνας προπονητής ,άνθρωπος Παναγιώτης Κεχαγιάς.

 

ΤΟ Δ.Σ
25/08/2016

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos