Ευχαριστήριο Αστέρα Μαρμάρων Πάρου με αφορμή τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας

28 Μαρτίου 2017 19:09

Με αφορμή τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανδρικού τμήματος του Αστέρα Μαρμάρων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας.


Η προσφορά σας έδωσε πνοή στην πορεία μας, υλοποιώντας τους στόχους της ομάδας μας. Ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον, μιας και κάθε είδους προσφορά είναι απαραίτητη, αξιέπαινη και καλοδεχούμενη.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή μας κ. Πέτρο Κένερ για την άψογη συνεργασία, ελπίζοντας να συνεχιστεί. Η παρουσία του ήταν καταλυτική για την επάνοδο του Αστέρα Μαρμάρων στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, οι γνώσεις του στην προπονητική αδιαμφισβήτητες, καθώς και η πορεία του στον αθλητικό χώρο. Ότι καλύτερο λοιπόν η επιλογή μας στο πρόσωπό του για την επανεμφάνιση της ομάδας μετά από δύο χρόνια απουσίας στα γήπεδα. Στήσαμε μια ομάδα, με νέους κυρίως ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό φυσικά με κάποιους παλιούς έμπειρους και λάτρεις του Αστέρα. Αξιόλογα παιδιά όλοι τους, τίμησαν τη φανέλα της ομάδας. Δεν διαψευστήκαμε, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, παίρνοντας μάλιστα και την άτυπη πρωτιά στον όμιλο της κατηγορίας μας μεταξύ των ομάδων της Πάρου.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καρδιολόγο του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Βασίλη Χατζηγεωργίου για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κ. Καλυψώ Χριστοφόρου-Ανουσάκη που μας έκανε όλα τα καρδιογραφήματα των ποδοσφαιριστών μας στο Αγροτικό Ιατρείο Μαρμάρων.

Σίγουρα κάποιοι πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Τα καταφέραμε όμως, οι βάσεις μπήκαν, με γνώμονα το ήθος και το κύρος που είχε πάντα ο Αστέρας Μαρμάρων. Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξουμε με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και πολύ αγάπη γι’ αυτή την ομάδα, ότι και οι νέοι μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία!

Έχουμε ανδρικό τμήμα με πολύ καλές προοπτικές, γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και, φυσικά, τις ακαδημίες μας, το μέλλον του Αστέρα. Κάθε μέρα έρχονται και νέα παιδιά κοντά μας, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Η αρχή έγινε... τα καλύτερα έρχονται!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos