Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

21 Ιουνίου 2017 18:06

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου περιόδου 2016 – 2017 στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου με οικοδεσπότη τον Αστέρα Μαρμάρων παρουσία των γονέων των παιδιών και πολλών φίλων του ποδοσφαίρου.

Η καθιερωμένη τελετή έγινε προκειμένου ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των διοικήσεων καθώς και όλων των μικρών ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Πάρου, του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού, του Αστέρα ΜΕΑΣ Μαρμάρων και του Π.Σ. Αγκαιριάς που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες των παιδιών, των προπονητών, των διοικήσεων αλλά και των γονέων που αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια ώστε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος έκανε μία ουσιαστική αναδρομή στην ιστορία του θεσμού τονίζοντας στο τέλος την σπουδαιότητά του για την ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών αλλά και την αποδοχή του από όλους αφού αποτελεί επί σειρά ετών την μεγαλύτερη τόσο σε αριθμό συμμετεχόντων όσο και σε διάρκεια αθλητική διοργάνωση στο νησί μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Πάρου κκ Μανώλης Μαλαματένιος και Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Γεώργιος Πούλιος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου κ. Στρατής Χριστόφορος.

Η τελετή λήξης του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου 2016 – 2017 έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού τον προσεχή Οκτώβριο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos