Κλήρωση Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

22 Ιουλίου 2019 15:30

test1

test2

test2

Με το νικητή του Μόλντε - Τσουκαρίτσκι θα αγωνιστεί ο Άρης στα προκριματικά του Europa League αν προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Βικτόρια Πλζεν.


Με Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο ο Ατρόμητος αν αποκλείσει τη Ντουναϊσκα. Εύκολη κλήρωση με Κραϊόβα ή Χόνβεντ για την ΑΕΚ.

Τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση του Europa League έμαθαν ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, αλλά και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν στο Champions League.

Η Ένωση θα βρει απέναντί της στον τρίτο προκριματικό γύρο το νικητή του «ζευγαριού» Κραϊόβα – Χόνβεντ, ενώ οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες έχουν πρώτα άλλα «εμπόδια» μέχρι να φθάσουν σε αυτή τη φάση.

 Ο Ατρόμητος πρέπει να αποκλείσει πρώτα τη Ντουναϊσκα, αλλά σύμφωνα με τη σημερινή κλήρωση, στη συνέχεια θα βρει απέναντί του το νικητή του Λέγκια Βαρσοβίας – Κουόπιο.

Αντίστοιχα, αν ο Άρης καταφέρει να προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του Μόλντε – Τσουκαρίτσκι, ενώ ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν στο Champions League, θα «υποβιβαστεί» στο Europa League και θα βρει απέναντί του την Αντβέρπ.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
Ολυμπιακός – Αντβέρπ
Άρης – Μόλντε/Τσουκαρίτσκι
Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας/Κουόπιο
ΑΕΚ – Κραϊόβα/Χόνβεντ

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos