Στις 50 αθλητικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ ο Μαρπησσαϊκός

06 Δεκεμβρίου 2019 15:23

Στις 50 ακαδημίες μπάσκετ του προγράμματος ¨ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ¨ επιλέχτηκαν οι ακαδημίες του συλλόγου μας μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα.


H ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, βασίστηκε τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. To σωματείο μας θα είναι μέλος μιας δυναμικής ομάδας 50 ακαδημιών από όλη την Ελλάδα.

Στόχος του προγράμματος είναι να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού. Μέσα από τη συνεχή και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους, οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑ∆ΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ αναβαθμίζουν τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης και τη βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων. Σε αυτό το πλαίσιο οι επιλεγμένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos