Κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Ολυμπιακό

10 Μαρτίου 2020 22:58

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μετά την αποκάλυψη του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πρωί της Τρίτης ενημέρωσε πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, γεγονός που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Ολυμπιακό.

Η πρώτη που… αντέδρασε ήταν η Γουλβς, που έκανε ερώτηση στην UEFA για τον αγώνα της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αν αυτός θα διεξαχθεί.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα μέτρα τους και προχώρησαν σε εξετάσεις όλων των μελών της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα δεν είχαν κάποια επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το περιβάλλον του, προτίμησαν προληπτικά να προχωρήσουν σε εξετάσεις ώστε να διαβεβαιωθούν πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει άλλο κρούσμα στις τάξεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν αρχίσει ήδη να προκύπτουν τα αποτελέσματα.

Σε αυτές δεν υπάρχει κανένας που να έχει νοσήσει.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για το θέμα, έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα… σύννεφα αμφιβολίας που μαζεύτηκαν πάνω από τους Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες.

cnn.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos