«Πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για αγορά της γαλλικής Τρουά»

18 Μαρτίου 2020 22:07

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να θέλει να αγοράσει την γαλλική ομάδα, Τρουά.


Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί και στην Γαλλία. Συγκεκριμένα, η «Le 10 Sport» αποκαλύπτει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται για τον σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας της χώρας. Μάλιστα, δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά έχει καταθέσει πρόταση αγοράς αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η Τρουά βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης και τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ντανιέλ Μασονί είχε καθίσει στο τραπέζι με Κινέζουν επενδυτές που ενδιαφέρονται και για την Τουλούζ.
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε επίσημη πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ που δεν απέχει πολύ και από τις προσδοκίες των Γάλλων, ωστόσο όπως αναφέρεται η ασθένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι καθυστερεί τις εξελίξεις.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ντανιέλ Μασονί είχαν ραντεβού στο Λονδίνο αρχές Μαρτίου, όμως οι δύο άνδρες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, κάτι που δεν επιτρέπει να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο πιθανό deal.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos