Πρόταση-σεισμός: Υποβιβασμός για Ολυμπιακό, ισόβιος αποκλεισμός...

24 Απριλίου 2020 15:48

Η εισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας φέρνει τους Πειραιώτες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση που απειλούνται και με πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ


Ηεισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι επίσημη και ρίχνει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα σχοινιά. Υποβιβασμό, 3 εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό στον Μαρινάκη προτείνει η Παναγιώτα Σπανού! Σε εξαιρετικά δυσμενή θέση βρίσκεται πλέον η ομάδα του Πειραιά που απέχει ένα… σκαλοπάτι πριν από τον υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2.

 

Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, είναι επίσημη και αναφέρει: Να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και πρόστιμο τριών εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos