Λαμία: Ομάδα ποδοσφαίρου σε καραντίνα – Θετικός ποδοσφαιριστής!

15 Οκτωβρίου 2020 13:35

Σε καραντίνα 14 ημερών έχει τεθεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης και πιο συγκεκριμένα 15 από τους παίκτες που συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας.

 

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών που συμμετείχε στη διμοιρία η οποία βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα για τα μέτρα ασφαλείας στη δική του Φύσσα, και ήταν θετικός στον κορωνοϊό είναι μέλος της συγκεκριμένης ομάδας.

Άμεσα υπήρξε σχετική κινητοποίηση και οι διοικούντες του συλλόγου σε αγαστη συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και την πολιτική προστασία ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας να τεθούν σε καραντίνα (15ατομα σύμφωνα με το ρεπορτάζ) και άμεσα να προχωρήσουν σε τεστ για κορονοϊό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Οσοι είναι οι μαθητές θα παραμείνουν σπίτι και σύμφωνα με τη νομοθεσία δικαιολογούνται οι απουσίες τους στα σχολεία τους.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού μιας και αμέσως ελήφθησαν όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

lamianow.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos