Γκέλα για ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα – Ιστορική εμφάνιση για Ομόνοια στην Τούμπα

22 Οκτωβρίου 2020 21:59

Ήταν ένα… must win ματς για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε! Οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν ήταν “διπρόσωποι” κόντρα στην Ομόνοια και κατάφεραν μόνο να ισοφαρίσουν το τέρμα που δέχθηκαν με τον Μουργκ (1-1).


Πρώτο γκολ και πρώτος βαθμός για την κυπριακή ομάδα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου του Europa League η Γρανάδα έκανε την έκπληξη, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Αϊντχόφεν.

Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ. Στον αγωνιστικό χώρο όμως η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δεν μπόρεσε να νικήσει την -θεωρητικά- πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της. Η ομόνοια έπαιξε με περίσσιο θράσος μέσα στην Τούμπα και πήρε το 1-1, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Την ίδια στιγμή, στο άλλο ματς του ομίλου η Γρανάδα έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Αϊντχόφεν και πήρε… κεφάλι στον όμιλο του ΠΑΟΚ. 3 βαθμοί οι Ισπανοί, από 1 Ομόνοια και ΠΑΟΚ, ενώ στο.. μηδέν έμειναν οι Ολλανδοί.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos