Πάρτι του ΠΑΟΚ στο Europa League, 4-1 την Αϊντχόφεν στην Τούμπα

05 Νοεμβρίου 2020 21:49

Ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά από το 47' μέχρι το 66' σκόραρε τέσσερις φορές και μπήκε σε θέση πρόκρισης.

Από τα πρώτα λεπτά η Αϊντχόφεν έδειξε διάθεση να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο και δεν άργησε δυστυχώς να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ... Η ανατροπή του Μάλεν από τον Σβαμπ στο 20' έστειλε τον διαιτητή στο σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Ζάχαβι έκανε το 0-1 για τους Ολλανδούς, οι οποίοι συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το κακό είναι ότι δεν έκανε και ο ΠΑΟΚ το δικό του, αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε ποτέ να γίνει απειλητικός, ευχαριστώντας τον Ζίβκοβιτς αρχικά και τον Βαρέλα στη συνέχεια για το γεγονός ότι το σκορ δεν έγινε 0-2 στη μεγάλη ευκαιρία που είχαν οι φιλοξενούμενοι με το τετ α τετ του Ζάχαβι στο 41'.

Στο β' μέρος, όμως, όλα ήταν διαφορετικά και φάνηκε αμέσως. Στο 47' ο Σβαμπ βρήκε την μπάλα στο σουτ του Ζίβκοβιτς και έκανε το 1-1, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει... βροχή από γκολ: 2-1 στο 56' από τον Ζίβκοβιτς μετά την πάσα του Σβαμπ, 3-1 στο 58' από τον Τζόλη που έφυγε στην κόντρα και τελείωσε μόνος του τη φάση, 4-1 στο 66' ξανά ο Ζίβκοβιτς!

Με τέσσερα γκολ μέσα σε ένα 20λεπτο ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ματς σε... πάρτι και πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο πηγαίνοντας στους 5 βαθμούς, πίσω από τη Γρανάδα που έχει 7 μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Ομόνοιας και μπροστά από την Αϊντχόφεν (3) και τους Κύπριους (1).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ, Τσόλακ.

Αϊντχόφεν: Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ, Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας, Ροσάριο (46' Φάι), Γκέτσε, Ιχάταρεν, Μάλεν, Ζάχαβι.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos