Euro 2020: Κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν του κάνουν τεχνητή αναπνοή στο γήπεδο!

12 Ιουνίου 2021 19:55

Σοκαριστικές εικόνες στην Κοπεγχάγη όπου ο διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα με τη Δανία και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν

Σοκ με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έπεσε στο έδαφος στη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία και έχασε τις αισθήσεις του. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή αναπνοή για να τον κρατήσουν στη ζωή. To ματς διεκόπη στο 42΄

Οι στιγμές στο «Πάρκεν» είναι σοκαριστικές καθώς το ιατρικό επιτελείο προσπαθεί να κάνει ανάνηψη στον παίκτη της Ίντερ, την ώρα που οι συμπαίκτες του είναι δακρυσμένοι.

Το ματς διακόπηκε στο 42ο λεπτό μετά από αιφνίδια πτώση του διεθνούς άσου της Δανίας και για τουλάχιστον 15 λεπτά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να μην χάσει τη ζωή του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής. Οι παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, όπως και στις εξέδρες υπήρξε παγωμάρα.

Δανοί και Φινλανδοί τραβούσαν τα μαλλιά τους βλέποντας τους γιατρούς να κάνουν μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή στον Έρικσεν που δεν είχε τις αισθήσεις τους και όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο κορυφωνόταν και η αγωνία

Οι διεθνείς της Φινλανδίας μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, ενώ μετά από περίπου 15 λεπτά και με ανθρώπινη ασπίδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ο Έρικσεν αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

Το ματς οδεύει προς οριστική διακοπή, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της UEFA.

Το γήπεδο έχει… παγώσει, οπαδοί και παίκτες κλαίνε και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos