Ήττα για την Α.Ε Πάρου στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

03 Οκτωβρίου 2021 16:37

Στο άτυπο ξεκίνημα της σεζόν η ΑΕ Πάρου σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ματς έχασε 0-3 από τον σαφώς πιο έτοιμο Πανναξιακό.

Με πολλούς παίκτες να εντάσσονται στις προπονήσεις εδώ και λίγες μόνο ημέρες και άλλους που θα ακολουθήσουν, ο κ. Σμυρνής έδωσε χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους για να υπάρχει έστω και ελάχιστος αγωνιστικός ρυθμός, εν όψει του αγώνα κυπέλλου το επόμενο Σάββατο στη Σαντορίνη με τον Καρτεράδο, όπου η Παριανή ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές ελλείψεις.

Ο Πανναξιακός έδειξε τα ποιοτικά του στοιχεία κατά διαστήματα και με τον νέο του προπονητή κ.Μαυρομμάτη σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Οι Ναξιώτες θα δώσουν και αυτοί αγώνα κυπέλλου στη Σαντορίνη με τον Πανθηραικό Β. και οι νικητές των δύο ζευγαριών θα παίξουν μεταξύ τους στην επόμενη φάση.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 13' ο Κωστόπουλος, που είδε τον Χαριστό έξω από την εστία του και τον << κρέμασε >> από το κέντρο του γηπέδου και ο Βαθρακοκοίλης στο 23΄και 55΄.
Στο 20΄ο Σαμπάν Μουράι που επανήλθε στην Πάρο, απώλεσε πέναλτι σουτάροντας ψηλά άουτ. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παπαδόπουλος που ανετράπη εντός περιοχής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Χαριστός, Ρούσσος, Παπαδόπουλος, Μπλέτσα, Τριανταφυλλίδης, Γαβαλάς, Σ. Κρητικός, Μουράι, Παντελαίος, Εσάι, Γιουρτζίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Αριανούτσος, που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε, Γιαννούλης, Δ. Κρητικός, Μπαρδάνης και Τσόκα.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Τσαιλάκης, Καράι, Μανδηλαράς, Ν. Πιτταράς, Καλαβρός, Σέμε, Κούτρος, Δεμερτζής, Βαθρακοκοίλης ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Ν.Φράγκου, Γκορνάτι, Τζάι και Λουλάι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos