Eβδομάδα με Νations Legue, Εθνική ομάδα και ευρωλίγκα

06 Οκτωβρίου 2021 20:18

Χωρίς αγώνες ποδοσφαίρου των εθνικών πρωταθλημάτων αυτή την εβδομάδα λόγω των προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο, που θα διεξαχθεί σε 13 μήνες στο Κατάρ. Το αθλητικό μενού όμως είναι πλούσιο.

NATIONS LEAGUE
Μπορεί να μην είναι η πιο λαμπερή διοργάνωση, αλλά πολλά αστέρια του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου είναι μαζεμένα στην Ιταλία για το final 4.
O πρώτος ημιτελικός γίνεται στο Σαν Σίρο μεταξύ Ιταλίας - Ισπανίας την Τετάρτη στις 21.45 και ο δεύτερος την Πέμπτη την ίδια ώρα και θα μονομαχήσουν η Γαλλία με το Βέλγιο. Την Κυριακή στις 16.00 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 21.45 θα μάθουμε τη χώρα που θα γίνει η δεύτερη νικήτρια του θεσμού μετά την Πορτογαλία, που είχε νικήσει την Ολλανδία 1-0 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης. Θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από ελεύθερο κανάλι.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Το Σάββατο 9 / 10 στις 19.00 με την Γεωργία και την Τρίτη 12 / 10 στις 21.45 με την Σουηδία είναι τα δύο καθοριστικά εκτός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Κατάρ. Απαραίτητη η συγκομιδή τουλάχιστον 4 βαθμών για να διατηρηθούν οι λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μιας και η πρώτη που οδηγεί κατευθείαν στο Μουντιάλ φαίνεται καπαρωμένη από την Ισπανία.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Από διαφορετική αφετηρία οι ομάδες μας παίζουν την δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.
Ο Ολυμπιακός που στο ξεκίνημα του άφησε πολλές υποσχέσεις αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο ΣΕΦ την Ρεάλ στις 21.00.
Ο Παναθηναικός των πολλών προβλημάτων την Πέμπτη στις 21.00 περιμένει την Φενερμπαξέ του παλιού του προπονητή Σάσα Τζόρτζεβιτς και θα προσπαθήσει για την πρώτη του νίκη, που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos