Πάρος - Μάρπησσα: Υπογράφει ως "Απλός στρατιώτης του Μαρπησσαϊκού"

Με επιστολή του ο γνωστός διοικητικός παράγοντας του Μαρπησσαικού Πρόδρομος Μαμάσης, που έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα τον σύλλογο, καθιστά γνωστή την απόφαση του να αποσυρθεί από τα διοικητικά της ομάδας, παραμένοντας ωστόσο, όπως ο ίδιος αναφέρει ένας απλός στρατιώτης του συλλόγου.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του

Όλα τα ταξίδια κάποτε φτάνουν στην Ιθάκη τους , έτσι και το δικό μου .Με λίγες χαρές πολλές εντάσεις μα με περισσότερες συγκινήσεις., κερδίζοντας απίστευτες εμπειρίεςκαι αρκετούς φίλους.

Υπηρέτησα τον σύλλογο της καρδιάς μου μιας και ουσιαστικά μεγάλωσα μέσα στο χωμάτινο γήπεδο από όλα τα πόστα, αθλητής (ποδοσφαίρου & καλαθοσφαίρισης ) απλό μέλος στον σύλλογο και στο Δ.Σ , έφορος υλικού , έφορος πολιτιστικών ,γενικός αρχηγός(ποδοσφαίρου & καλαθοσφαίρισης) γραμματέας , αντιπρόεδρος και η μεγαλύτερη τιμή για όσους ασχολούνται με συλλόγους Πρόεδρος στο Δ,Σ

Με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον σύλλογο και τους αθλητές πήραμε αποφάσεις, όπου σίγουρα για κάποιους ήταν σκληρές και μπορεί να τους στενοχωρήσαμε να κοντραριστήκαμε να λογοφέραμε ένα είναι το σίγουρο ότι όλοι κριθήκαμε και κρινόμαστε .
Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα αλλά η δυσκολία να ασχολείσαι σε αθλητικούς συλλόγους στις Κυκλάδες είναι γνωστή σε όλους

Είμαι περήφανος για όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους για όλους τους γονείς που ήταν δίπλα μας και με όλους τους παράγοντες για την συνεργασία όπου είχα εδώ και είκοσι χρόνια. Φεύγω από την καθημερινότητα του συλλόγου με ψηλά το κεφάλι μιας και το μεγαλύτερο όνειρο την ανακατασκευή της φυσικής έδρας του συλλόγου στο ποδοσφαιρικό τμήμα με χλοοτάπητα πήρε σάρκα επί προεδρίας μου .ένας μεγάλος στόχος εδώ και πολλά χρόνια.
Εύχομαι ολόψυχα στα μέλη του Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο με την πανδημία που έχουν μπροστά τους και εύχομαι να εργαστούν όλοι μαζί βάζοντας στην άκρη τα προσωπικά τους για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για τον σύλλογο το ανοιχτό γήπεδο και την παρακαταθήκη που τους αφήσαμε . θα είναι μεγάλο λάθος να το χάσουμε..

ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
ΜΑΜΑΣΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos