Άμεσες οι εξελίξεις στην ΑΕ Πάρου

Μετά τον σεισμό που προκάλεσε ισχυρές δονήσεις στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ΑΕ.Πάρου, η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά.

Ήδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εξελίξεις έχουν δρομοκογηθεί και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα,να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.Υπάρχει μία προφανής λύση εντός του νησιού που όλοι συζητούν,αλλά ας περιμένουμε γιατί τίποτα δεν είναι σίγουροπριν τις τελικές αποφάσεις.

Παράλληλα η διοίκηση θα πρέπει να στηρίξει την επιλογή της και έμπρακτα να ξεκαθαρίσει τους στόχους της ομάδας για την φετινή χρονιά αφού βρισκόμαστε στην αρχή και το πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει.Αναφορικά με το εναρκτήριο ματς την Κυριακή στο Φιλώτι,ακόμη δεν είναι σαφές ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα,αν και είναι πολύ πιθανό πλέον να κάτσει στον πάγκο ο νέος προπονητής

Στο μεταξύ κύκλοι της διοίκησης εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την ξαφνική παραίτηση του Λ.Σμυρνή, συνδέοντας την με την συμφωνία του με πρόταση και συμφωνία με ομάδα της Αθήνας που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.Επίσης κάποιοι δηλώνουν πεισμωμένοι,υποστηρίζοντας πως η νέα πραγματικότητα θα φέρει ωφέλειες και θα αποβεί προς το καλύτερο του συλλόγου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos