Ακτινογραφία του πρωταθλήματος Κυκλάδων

16 Οκτωβρίου 2021 17:56

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος Κυκλάδων σας μεταφέρουμε τόσο τον τρόπο διεξαγωγής όσο και πληροφορίες για τους στόχους των ομάδων.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι 19 χωρισμένες σε 3 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Α ΟΜΙΛΟΣ
Ελλάς Σύρου, Άνω Σύρος, ΑΟ Πάγου, ΑΕ Μυκόνου Β, Ανδριακός και ΠΑΣ Τήνου.

Β ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕ Πάρου, ΑΟ Σερίφου, Παμμηλιακός, Πανσιφναικός, ΑΠΣ Κύθνου και Φιλώτι.

Γ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ Καρτεράδος, Πανθηραικός, Πανναξιακός, ΑΟ Πύργου, ΑΣ Σαντορίνης Β., ΑΣ 'Ιου και ΠΑΣ Νάξου.

Στην επόμενη και τελική φάση θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου με τους πρώτους να ξεκινούν με δύο βαθμούς στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των 6 ομάδων και δέκα αγωνιστικών ημερών, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή.
Αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.

Οι περισσότερες από τις 19 ομάδες έχουν για στόχο μία όσο γίνεται πιο καλή πορεία, αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την σωτηρία και τα φαβορί είναι συγκεκριμένα διαθέτοντας αξιόλογα ρόστερ και ικανές διοικήσεις.
Η Ελλάς Σύρου, ο Πανναξιακός, ο ΑΟ Πύργου και η ΑΕ Πάρου θεωρούνται κατά κοινή ομολογία οι πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος μας.

Οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν πολλά νεαρά παιδιά και αυτό δίνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παιχνίδια, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως στον οργανωτικό τομέα γίνεται καλή δουλειά δεδομένων των ιδιαίτερων προβλημάτων του νομού μας, τα γήπεδα είναι σε καλή κατάσταση και η διαιτησία στέκεται στο ύψος της βοηθώντας το άθλημα.

Ας ευχηθούμε να κυλήσουν όλα ομαλά κυρίως στα θέματα δημόσιας υγείας και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos