Εύκολη επικράτηση με 4-0 της ΑΕ Πάρου στο Φιλώτι

17 Οκτωβρίου 2021 20:17

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η ΑΕ Πάρου πήρε με άνεση το πρώτο της τρίποντο, νικώντας με 4-0 το αδύναμο Φιλώτι, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Με συνεχή έλεγχο του παιχνιδιού από τους Παριανούς κύλησε το ματς και ιδιαίτερα όταν νωρίς στην επανάληψη άνοιξαν το σκορ και εκεί κρίθηκε οριστικά η τύχη του αγώνα.
Γενικώς υπήρχε μεγάλη διαφορά στην απόδοση των δύο ομάδων και το μόνο που κατάφερε το Φιλώτι ήταν να κρατήσει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Στον πάγκο της ΑΕ Πάρου έκατσε ο γυμναστής Βασίλης Ανδριέλος, που τελεί υπό παραίτηση.Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο προπονητή, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο όνομα του Γ.Μοστράτου.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 51’ ο Παντελαίος με εκτέλεση φάουλ προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα των γηπεδούχων που την εκμεταλλεύτηκε ο Γιουρτζίδης γράφοντας το 1-0.
Στο 55’ σε μία οργανωμένη επίθεση, γύρισε πολύ καλά η μπάλα και ξανά ο Γιουρτζίδης βρέθηκε σε θέση βολής και δεν χαρίστηκε για το 2-0.
Στο 60’ ο Βιτζηλαίος πίεσε ψηλά και κλέβοντας την μπάλα από τον αντίπαλο στόπερ ξέφυγε και πλάσαρε για το 3-0.
Στο 72’ ο Καμπάσης με κεφαλιά έκλεισε το σκορ.

Την επόμενη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕ Πάρου υποδέχεται τον ΑΠΣ Κύθνου σε ένα παιχνίδι που έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο στις 14.00 στο Δημοτικό στάδιο Παροικίας, ενώ το Φιλώτι την ίδια ημέρα στις 15.30 φιλοξενεί στο γήπεδο του τον ΑΟ Σερίφου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Βασιλάρης, Ρούσσος ( 79’ Χάλκο), Παπαδόπουλος, Μουράι, Καμπάσης (79’ Κιοσέ), Τριανταφυλλίδης ( 66’ Κοτσιοβός), Βιτζηλαίος 73’( Μπαρδάνης), Γαβαλάς (73’ Κρητικός), Παντελαίος, Εσάι, Γιουρτζίδης.

ΑΜΣ Φιλωτίου
Ψαράς, Μουστάκης Ν., Προμπονάς Ε. ( 38’ Μυτιληναίος), Πράσινος, Κατσαλόκος (69’ Χωριανόπουλος), Κρητικός, Μουστάκης Δ., Γρατσίας, Μουστάκης Σ. (78’ Μουστάκης Γ.). Κοττάκης, Μανδηλαράς (78’ Προμπονάς Γ.).

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Ι., Ρούσσος Γ. και Χατζόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos