Η ΑΕ Πάρου βρίσκει το δρόμο της

24 Οκτωβρίου 2021 19:03

Με άνετη επικράτηση συνοδεύτηκε η πρώτη του Γιώργου Μοστράτου στον πάγκο της ΑΕ Πάρου, καθώς οι Παριανοί επικράτησαν εύκολα χθες του ΑΠΣ Κύθνου με 4-0 στον αγώνα που έγινε στο στάδιο της Πατοικιάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ για την Παριανή ομάδα, που είχε για πρώτη φορά τον Γ. Μοστράτο στον πάγκο της.Οι γηπεδούχοι με υπομονή άνοιξαν την άμυνα των φιλοξενούμενων, που όπως αναμενόταν είχαν αμυντική τακτική σε όλο το ματς και δεν απείλησαν καθόλου επιθετικά. Μάλιστα φάνηκαν ήδη τα πρώτα στοιχεία που θέλει να περάσει ο νέος προπονητής. Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

21

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 25' ο Αριανούτσος άνοιξε τον χορό των γκολ με σουτ από κοντά και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Νωρίς στην επανάληψη στο 51'ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 80' ο Εσάι αξιοποίησε την ταχύτητα του, ξέφυγε και πλάσαρε για το 3-0 και το σκορ έκλεισε στο 90' ο Δ.Κρητικός που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Κύθνου.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΠ είναι το επόμενο Σάββατο με τομ Πανσιφναικό πάλι εντός έδρας.

Διαιτητής: Ρούσσος Β. | Βοηθοί: Σαμοθράκης - Ζουμής

22

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Βασιλάρης, Ρούσσος, Παπαδόπουλος, Μουράι, Καμπάσης, Γαβαλάς, Βιτζιλαίος, Τριανταφυλίδης, Γιουρτζίδης, Παντελαίος, Αριανούτσος.

Αγωνίστηκαν και οι: Κρητικός Σ., Αρκουλής, Κοτσιοβός, Χάλκο, Κρητικός Δ., Εσάι, και Τσόκα

ΑΠΣ Κύθνου: Λεβαντής, Λαρεντζάκης Σ., Γαρδεράκης, Παπαμακάριος, Γονιδάκης, Ψαρράς (46' Λαρεντζάκης Α.), Ντιούφ, Ηλιού, Γονίδης, Μαρτίνος, Δανιήλ Σ.

23

25

26

27

28

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos