Η μαγεία του ποδοσφαίρου

28 Οκτωβρίου 2021 16:57

Στα Ευρωπαικά γήπεδα επιβεβαιώθηκε πως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, όπου λόγω της φύσης του ο καθένας μπορεί να πιστεύει πως θα τα καταφέρει και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μαζεμένες λοιπόν εκπλήξεις , με αποκορύφωμα την απίστευτη συντριβή της Μπάγιερν Μονάχου με 5-0 από την ιστορική Γκλάντμπαχ για το κύπελλο Γερμανίας, σε έναν αγώνα που οι Βαυαροί αγωνίστηκαν πλήρεις.

Επίσης τρανταχτές εκπλήξεις σημειώθηκαν σε πολλές χώρες. Η Γιουβέντους ηττήθηκε στο 94’ από την Σασουόλο με 1-2, η Λεβερκούζεν από την Καρσλρούη με το ίδιο σκορ, η Γουέστ Χάμ απέκλεισε στα πέναλτι την Μάντσεστερ Σίτυ, ενώ στην Ισπανία η Ρεάλ έφερε 0-0 με την Οσασούνα και η Μπαρτσελόνα υποκλίθηκε στους φτωχούς της Μανδρίτης την Ράγιο Βαγιεκάνο με γκολ του επανακάμψαντος Ρανταμέλ Φαλκάο, με αποτέλεσμα ο Τσάβι να ετοιμάζεται να επανέλθει στη θέση του προπονητή αυτή τη φορά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos